2.jpg

Het behandelen van de velden van de natuur en de aarde van een woning wordt uitgevoerd met een aardantenne en filters. Deze behandelmethode is een resultante van 15 jaar onderzoek en ontwikkeling, in samenwerking met vele artsen, therapeuten en patiënten. Op basis van de resultaten van de behandeling ontstond de vraag naar diepgaander inzicht in de achterliggende principes van de behandeling.

Cursussen Co-creatie

Op basis van deze vraag organiseert Koen van Biesen sinds 2007 cursussen Co-creatie. In deze cursussen wordt de basis van de behandeling met de aardantenne en filters uitgelegd. Deelnemers kunnen vervolgens zelf ervaren en leren hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan het behandelen en onderhouden van het veld van de aarde in hun eigen huis.

Cursussen

Koen van Biesen biedt deze cursussen via de site www.aardenatuurmens.nl aan. Via deze site en deze cursussen kunt u kennismaken met co-creatie. Veel cursisten hebben ondertussen met enthousiasme de cursus gevolgd en hebben verdiepd inzicht gekregen in het behandelen van het veld van de aarde van hun eigen perceel of woning.

Wilt u meer weten over co-creatie, of er zelf mee aan de slag kunnen? Dan bent u van harte welkom bij onze cursussen.