2.jpg

Onderhoudsabonnement

Het is heel gebruikelijk om een huishoudelijke hulp regelmatig uw woning, of een glazenwasser periodiek uw ramen te laten schoonmaken. Als het om het behoud van een stralingsarme leefomgeving gaat, biedt Geo-Phiscis vergelijkbare service. U neemt dan een onderhoudsabonnement.

Regelmatige updates

Een onderhoudsabonnement kan in het tweede jaar na een basisbehandeling met een aardantenne en filters starten.

Door het jaar heen onderzoekt Koen van Biesen in alle regios van Nederland de ontwikkeling en uitbouw van nieuwe telecomnetwerken, radarresonanties e.d. Indien een nieuwe ontwikkeling zich voordoet onderzoekt Koen van Biesen de inwerking van deze technologie op de natuurlijke balans van de aarde. Op basis van dit onderzoek ontwikkelt Koen van Biesen nieuwe uitdovende frequenties. Deze set van uitdovende frequenties kunnen opgeslagen worden in een paramagnetisch veld gevormd door een speciaal door Koen hiervoor ontwikkeld staafje welke van sterk paramagnetisch materiaal is gemaakt.

In het magnetische veld van het staafje zijn de uitdovende frequenties opgenomen, vergelijkbaar met informatie op de magneetstrip van een creditcard. Vervolgens kan dit staafjes worden toegevoegd aan het magnetisch veld van het filters. Hierdoor worden de nieuwe uitdovende frequenties in de staafjes overgedragen aan de opgestelde filters.


Drie keer per jaar stuurt Koen van Biesen per post deze staafjes toe, inclusief een beschrijving hoe deze geplaatst dienen te worden. Tevens krijgt u twee keer per jaar een nieuwsbrief over de recente ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige straling. Het abonnement is ontwikkeld in samenwerking met artsen, met het oog op optimale begeleiding van het genezingsproces van patiënten.


Nieuwe geopatische verstoringen ontstaan helaas steeds vaker. Dat komt onder andere door de snelle ontwikkelingen in de mobiele communicatie. Denkt u bijvoorbeeld aan het nieuwe mobiele 4G- en 5G-netwerk van KPN, Vodaphone, e.d.. Maar ook kunnen militaire oefeningen, vanwege het gebruik van radar, nieuwe verstoringen teweeg brengen.

 

> Lees meer: Kosten & aanvraag