19.jpg

Concrete maatregelen

Op basis van ons onderzoek kunnen concrete maatregelen genomen worden. Elektrobiologische belasting kan bijvoorbeeld worden opgeheven door bepaalde verstorende apparaten te vervangen. Of door een elektricien de groepenkast te laten aanpassen. Het veld van de aarde kan door behandeling weer in zijn natuurlijke balans komen, waardoor geopatische belasting wordt geneutraliseerd. De keuze is aan u wat u wilt (laten) uitvoeren.

Behandelmethode

Onze behandelmethode bestaat uit een set van filters en een gestemde antenne. De behandeling met filters en antenne is gericht op het filteren van invloeden die de natuurlijke werking van het veld van de aarde verstoren. Een deel van de verstorende invloeden hebben tevens de werking dat ze het veld van de aarde vervormen. Onze behandelmethode is er tevens op gericht het veld van de aarde te balanceren daar waar vervormingen aanwezig zijn. De filters filteren onnatuurlijke frequenties en de gestemde antenne balanceert het veld van de aarde waardoor natuurlijke stroom en ritme weer ontstaat.

In een omgeving waar het veld van de aarde weer natuurlijk stroomt en pulseert, krijgt het lichaam van mens, dier en plant weer ruimte om te regenereren en draineren. Ook ontstaat er voor het lichaam weer ruimte om bij ziekte te herstellen en te genezen.

De behandelmethode van filters en gestemde antenne is geschikt voor woningen (inclusief eventuele tuinen), kantoren, stallen (inclusief rondom gelegen weilanden), kassencomplexen en grotere percelen.

 

> Lees meer: Resultaten