Geo-Phiscis heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van stralingsbelaste patiënten. Deze patiënten worden doorverwezen door artsen en therapeuten wanneer stralingsbelasting in hun leefomgeving herstel en genezing in de weg staat.

Gezamenlijk vakinhoudelijk onderzoek

De samenwerking met artsen en therapeuten omvat gezamenlijk vakinhoudelijk onderzoek en kennisontwikkeling. Hierdoor verbetert de kwaliteit en reikwijdte van onze behandelingen van woningen voortdurend. De arts of therapeut kan de effectiviteit van onze behandeling van de woning controleren. Voor de patiënt geeft dit samenspel extra inzicht in de werking en kwaliteit van onze behandeling.

Als een arts of therapeut bij ons woonbiologisch onderzoek betrokken is, worden de resultaten van dit onderzoek met hem of haar besproken. Dit gebeurt uiteraard alleen met toestemming van de patiënt.

Wij verwijzen met een gerust hart door naar Koen

‘Sinds 2006 verwijzen wij regelmatig patiënten door naar Koen van Biesen. Dat doen we wanneer we het vermoeden hebben dat stralingsbelasting bij die patiënten een rol speelt.

Regelmatig is dat het geval bij chronische problemen van het zenuwstelsel of de spijsvertering, of bij chronische slaapproblemen...

> Lees meer over de ervaringen van Janpaul; arts, gespecialiseerd in voedingstherapie en acupunctuur

medische hulp bij stralingsbelasting